31/12/21

Wensen 2022

Beste KVK Westhoekers,

Bestuursleden, spelers, trainers,medewerkers, vrijwilligers, supporters en sponsors,

In deze periode van Kerstmis en Nieuwjaar denk ik spontaan aan het laatste Christmas Truce Tournament waarin door de jeugdspelers de slachtoffers van de Spaanse griep herdacht werden.

Niemand kon toen vermoeden dat een nieuwe pandemie voor de deur stond.

Ondertussen zijn ook wereldwijd heel wat slachtoffers gevallen door COVID 19 dus 100 jaar na 1919.

Alle maatregelen ten spijt zijn we er zeker nog niet vanaf maar dank zij de vele vaccinaties zullen we de strijd winnen en terug naar een normaal leven kunnen terugkeren.

Hopelijk wordt de competitie niet te lang onderbroken en kunnen alle spelers gezond en wel en met een bevredigend resultaat dit seizoen afsluiten.

De jeugd snakt naar sociaal contact en als club hebben we al het mogelijke gedaan om zoveel als mogelijk en toegelaten te zorgen voor de ontspanning die in deze moeilijke tijden helend werk verricht.

Ook ons G - team hunkert naar de terugkeer van inspanning en ontspanning op het voetbal veld zoals het vroeger was.

Een dikke duim en een verdiende pluim voor alle trainers en begeleiders die het beste van zichzelf geven om alles Corona vrij te laten verlopen.

Voor de eerste ploeg hadden we op betere resultaten gehoopt. Nochtans brengen we met heel veel eigen jeugd aantrekkelijk en aanvallend voetbal. Maar de efficiƫntie ontbreekt.

We kijken dus uit om wat versterking binnen te halen en hopen het tij te kunnen keren.

KVK Westhoek hoort thuis in 2de amateurliga.

Een speciaal woordje van dank voor alle sponsors die in Corona tijden ons zijn blijven steunen.

Voor hen die het moeilijk hadden en de rol wat gelost hebben tonen we alle begrip en wachten we geduldig op betere tijden. We danken en respecteren hen voor wat ze vroeger voor onze club hebben gedaan en hopen hen later terug te winnen.

We blijven enthousiast en met een positieve ingesteldheid de strijd aangaan in de competitie en tegen Corona. Wij willen winnen. Winnaars zijn verliezers die nooit opgeven.

Aan alle bestuurders, trainers, spelers, vrijwilligers, medewerkers, supporters en sponsors wens ik iedereen een zalig Kerstfeest en een gelukkig maar vooral gezond nieuwjaar.

Leve KVK WESTHOEK,

Willy Lamaire

Volgende match 03/09/22 om 18:30
SV Zulte Waregem
K. VK Westhoek