De Missie, Visie en waarden van KVK Westhoek

Missie

Vanuit de maatschappelijke dimensie van het voetbal willen wij een familiale en vriendschappelijke club zijn voor onze spelers, medewerkers, supporters en sponsors met nadruk op onze clubwaarden.

Wij willen zoveel mogelijk spelers (in bijzonder jeugdspelers) uit de regio hun favoriete sport laten beoefenen met bijzondere aandacht voor sportiviteit en kwaliteit. Daarbij beogen wij de persoonlijke ontwikkeling te bevorderen van elke speler door een kwalitatieve ondersteuning en opleiding.

Visie

KVK Westhoek heeft de ambitie om een toonaangevende club in de regio te zijn met een volwaardige plaats in de nationale competitie.

Wij streven naar een uitstekende jeugdopleiding met een duidelijke sociale meerwaarde en beogen sportief een doorstroming naar het eerste elftal.

KVK Westhoek wil bovenal steeds de continu├»teit  en duurzaamheid van de club waarborgen door een gezond financieel en juridisch gestructureerd beleid te voeren.

Onze club communiceert zijn missie en visie naar elkeen binnen onze vereniging zodat deze door iedereen gekend en gedragen worden doorheen onze werking.

Waarden : wij gaan ER PRAT op !

Eerlijkheid : wij hanteren eerlijkheid als een basiswaarde binnen alle aspecten van onze club.
Respect : wij respecteren elkeen binnen onze vereniging en gaan beleefd en vriendelijk met elkaar om.
Positivisme : mindere momenten zijn eigen aan de sport maar wij blijven ten allen tijde positief ingesteld.
Realiteitszin : wij gaan niet dromen en houden er een realistisch beleid op na.
Ambitie : binnen de mogelijkheden van onze club wensen wij sportief zo hoog mogelijk te voetballen.
Teamgeest : voetbal is een ploegsport en successen kunnen enkel behaald worden door samen te werken aan onze doelstellingen.

Volgende match 25/03/23 om 19:00
K. VK Westhoek
K. SC Dikkelvenne
Vorige Matchen
Erpe Mere United - K. VK Westhoek
2 - 3