01/01/18

Nieuwjaarsboodschap

Nieuwjaarsboodschap van W. Lamaire, voorzitter van KVK Westhoek

Beste KVK Westhoekers, bestuursleden, medewerkers, spelers, trainers, sponsors en supporters.
Als voorzitter van onze mooie vereniging wens ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar.

De eerste ploeg: een sportief succes

Waren de sportieve prestaties vorig seizoen eerder bescheiden, toch is KVK Westhoek erin geslaagd om zich te handhaven in de 2de amateurklasse. We laten het verleden achter ons en denken aan de woorden: “Wie met zijn gezicht naar het verleden kijkt, staat met zijn rug naar de toekomst”. Met fierheid zeggen we dat KVK Westhoek dit seizoen groeit en bloeit. Halfweg de competitie staat onze eerste ploeg op een mooie derde plaats in het klassement. En straks in de terugronde, zal KVK Westhoek thuis nog alle topploegen uit de reeks partij moeten geven. Op 14 januari 2018 komt FC Mandel United Izegem-Ingelmunster op bezoek. Een gastronomische lunch gaat de topmatch in het eigen Crackstadion vooraf. Ik nodig jullie uit om te proeven van de smaakvolle gerechten en te genieten van de familiale sfeer. Als dessert krijgen jullie gegarandeerd een spannende wedstrijd voorgeschoteld. Ons sportief succes is te danken zowel aan de kwaliteit van de trainersstaff  en de spelers als aan de deskundigheid van de sportieve cel. De toekomst ziet er op dat vlak veelbelovend uit. Voor de verdere uitbouw van KVK Westhoek blijft onze commerciële cel haar beste beentje voorzetten. We rekenen op onze sponsors, want zonder hun financiële steun is de uitbouw van onze club niet mogelijk. Niet in het minst dragen de inzet van de bestuursleden en het enthousiasme van de medewerkers bij tot de sportieve successen van de club. KVK wil heel zeker nog gemotiveerde medewerkers inzetten voor een nog betere operationele werking binnen de club.

De jeugdwerking: dynamisch en ambitieus

Niet minder dan 350 jeugdspelers beoefenen met plezier hun favoriete sport in onze club. Het verworven viersterrenlabel, een kwaliteitslabel, toont aan dat naast haar sportieve bezorgdheid, onze club reeds enorm veel aandacht heeft besteed aan de sociale en opvoedkundige opdracht in haar jeugdwerking. Die rol wil de KVK - jeugd verder blijven vervullen. De community - werking verdient alle lof. De schitterende organisatie van het Christmas Truce Tournement is een pluim op de hoed van het KVK - jeugdbestuur en alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt. De vele dank- en lofbetuigingen van ouders van de spelertjes zijn hiervan het sprekende bewijs. Proficiat.

Ook onze G-ploeg groeit en bloeit.

Het G-bestuur en begeleiders leveren zorgzaam en prachtig werk. Het aantal spelers neemt toe. Zelfs volwassenen kunnen zich nu ook uitleven in hun sport. KVK Westhoek mag terecht fier zijn op dit initiatief en wil de G-ploeg verder blijven uitbouwen.

Damesvoetbal op kruissnelheid

Onze dames van KBS Westhoek werken momenteel een sterk seizoen af. Halfweg de competitie tijdens hun 4e seizoen, staan zij op een knappe 3e plaats in het klassement. Met ambiance, inzet en geloof in eigen kunnen, werden zij een competitief team in hun reeks. De speelsters beleven mooie tijden dankzij de voetbalsport.

Beste bestuursleden, medewerkers, spelers, trainers, supporters en sponsors, samen dragen we eensgezind de verantwoordelijkheid om onze mooie vereniging een nog betere uitstraling te geven.
Hartelijk dank aan iedereen die meewerkt aan de groei en bloei van KVK Westhoek.
Een gezond en voorspoedig 2018!
Leve KVK Westhoek.

Willy Lamaire
Voorzitter KVK Westhoek